!-- Plaats je scripts hier -->
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Waldbaden

juni 2, 2023 @ 5:00 pm 7:00 pm

Wil je even ontsnappen aan het dagelijkse leven en jezelf trakteren op een uurtje rust en ontspanning in het bos? Laten we dan samen de workshop “Bosbaden voor dikke mensen” volgen! Je leert hoe je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren door tijd door te brengen in de natuur.

Ik begeleid je door een reeks actieve oefeningen om je te helpen mindfulness te beoefenen en je zintuigen te scherpen. We zullen mediteren om je lichaam te ontspannen en je geest te kalmeren. Je ontdekt de schoonheid van het bos door je te concentreren op de kleuren, vormen en texturen van de natuur.

Waarom alleen voor dikke mensen?

In Karinthië zijn er nauwelijks aanbiedingen die uitsluitend voor dikke mensen zijn – met mijn platform “körperschön” wil ik een beschermde plek of ruimte creëren voor dikke mensen om zich met gelijkgestemden onder te dompelen in de sfeer van het bos. Ik ben zelf lijder aan lipoedeem en weet hoe het is als je nergens bij past vanwege je volheid, of misschien durf je niet naar een evenement omdat je je schaamt voor je lichaam. Maar dat is nu voorbij! Ben je nu nieuwsgierig geworden – schrijf je dan vandaag nog in.

Meer informatie & inschrijven
De datum is vrijdag 2 juni 2023 om 17.00 uur bij mij in het natuurgebied Schütt.

Kosten: EUR 19,- per persoon
Aanmelding en verdere informatie via info@koerperschoen.at

Ik kijk uit naar je komst!

€19,00 pp
Translate »