!-- Plaats je scripts hier -->

De luxe van een heerlijk ligbad

De slaapkamer met het uitzicht over de tuin heeft een open badkamer. Je loopt zo vanuit de kamer de badkamer in. In de badkamer is een groot (!) acrylbad met handdouche en thermostaatkraan. Er is een hangtoilet, spoelrandloos dus minder watergebruik en hygiënischer. Er bevindt zich hier ook een wastafel. Het kastje onder de wastafel is van hout en heeft een plank. De spiegel met verlichting heeft een klein plankje om je spullen op te zetten. Er is een extra verwarming die aan de wand bevestigd. Makkelijk om je handdoeken op te hangen zodat je een lekker warme handdoek kunt pakken als je uit bad stapt of om tijdens de wintersport je handschoenen en broeken op te drogen. De vloertegels zijn voorzien van vloerverwarming. 

Per persoon is er een grote handdoek en een kleinere handdoek aanwezig. De slaapkamer heeft een vitrage zodat je wel het gefilterde licht naar binnen krijgt maar niet de blikken vanaf de buitenzijde. In de badkamer hebben we natuurlijk ook de karakteristieke houten balken als plafond. Kortom, een heerlijke plek om te ontspannen na een actieve, sportieve of juist heerlijke vakantiedag.

Het bad is 1780x780x580 mm groot.

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke ontwikkelingen rondom het huis of op onregelmatige basis tips ontvangen over op vakantie gaan in Karinthië? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via dit bovenstaande formuliertje. Dan hou ik je op de hoogte.

Translate »