!-- Plaats je scripts hier -->

Even helemaal ontspannen

Na een sportieve, actieve of juist luie dag is het heerlijk om even te douchen. We hebben twee badkamers in huis waarvan één badkamer met douche. Een ruime douche waar je prima in kunt douchen. De douchecabine is van echt glas, 2 meter hoog, met een instapbreedte van 60,5 cm en een doorsnede van 90 centimeter. De douchekop is waterbesparend en de douche heeft een thermostaatkraan. Natuurlijk vind je hier ook het karakteristieke houten plafond weer terug in de badkamer. De douche zelf is voorzien van kleine tegeltjes die niet glad worden. 

Per persoon is er een grote handdoek en een kleinere handdoek aanwezig.De vloer is voorzien van vloerverwarming dus heerlijk om uit de douche te stappen. 

De badkamer met douche is voorzien van een wastafel met een hoge kraan, dus ook even je hoofd onder de kraan stoppen is mogelijk, met onderkastje. Verder is er een een hangend toilet met spoelrandloze toiletpot. Deze toilet is waterbesparend en hygiënischer in gebruik. Er hangt een spiegel en een lichtje boven de wastafel.

Translate »