!-- Plaats je scripts hier -->

Slaapkamer bergzicht (de blauwe slaapkamer)

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, de slaapkamer ‘bergzicht’ en de slaapkamer ’tuinzicht’.

De slaapkamer bergzicht oftewel de blauwe slaapkamer is een fijne slaapkamer. Er staan twee boxspringbedden in, die naast elkaar gezet kunnen worden of die je los in de kamer kunt zetten. Hierdoor zijn we flexibel in het ontvangen van gasten. Komen opa en oma mee, dan kunnen ze in een tweepersoonsbed. Slapen er twee kinderen, dan kunnen ze elk in hun eigen eenpersoonsbed slapen.

Formaat van de bedden

De boxspringbedden zijn 90 x 200 en staan op pootjes van 10 cm hoog. We hebben eenpersoons middelwarme dekbedden. Zowel voor de eenpersoonsbed-opstelling als voor de tweepersoonsbed-opstelling hebben we een extra sprei. Een grote donkerblauwe sprei van katoen en een fleece sprei voor een eenpersoonsbed.

Kussens

Op de bedden liggen drie kussens dus je kunt kiezen welk kussen je wil.

  • Een 50 x 60 laag kussen.
  • Een 50 x 60 zacht kussen.
  • Een 70 x 90 hoog kussen.
  • Kun je daar niet uit kiezen, dan kun je altijd nog je eigen kussen meenemen.

Dekbed

Er ligt fris wit beddengoed op de bedden. Iedereen heeft een eigen dekbed; een middelwarm, onderhoudsvriendelijk dekbed van een mix van katoen en polyester gevuld met zachte gatenvezels van gerecyclede materialen.De zachte, lichte vezels behouden hun volume en isolerende vermogen, zodat je lichaam kan ademen en de hele nacht een gelijkmatige temperatuur houdt. Het dekbed is machinewasbaar op 60 °C, een temperatuur die de huisstofmijt niet overleeft. We hebben onlangs nog extra dekbedden gekocht voor de koude winters of de koelere nazomer. 

Vloerverwarming

De laminaatvloer is voorzien van vloerverwarming. Lekker wakker worden als je uit je warme bedje stapt. We hebben gekozen voor een lichte laminaatvloer. Fijn om goed schoon te houden en het past helemaal in de uitstraling van het huis.

Kast

In de kamer staat een grote inbouwkast. Eén kast is voor ons waar we onze eigen spullen in bewaren. De andere kast en het extra gedeelte met planken is om je kleding op te hangen of neer te leggen.

Uitzicht

Er is een groot raam in deze kamer en er is een smaller raam met vensterbank. Hierdoor kun je heerlijk alles open zetten om de frisse berglucht op te snuiven en naar de vogeltjes te luisteren. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken en ze zijn voorzien van blauwe gordijnen.

Zithoekje

In deze kamer is een zithoek met een fijne leesstoel, een leeslamp en een klein bureau. Het is natuurlijk heerlijk om de hele dag met je gezelschap op één plek te verblijven maar soms is het lekker om jezelf even te kunnen terugtrekken. Daar creëer ik dit hoekje voor. Er staat een grote, blauwe stoel en een klein bureau voor als je toch nog even aan het werk bent. 

Ga jij graag op vakantie met je familie of vrienden en ben je op zoek naar een vakantiehuis in het mooie Karinthië dat geschikt is voor zeven personen en beschikt over twee slaapkamers en een slaapzolder? Neem dan vooral contact op om te overleggen of de door jullie gekozen datum nog beschikbaar is. 

Translate »