!-- Plaats je scripts hier -->

Slaapkamer tuinzicht

De slaapkamer tuinzicht is de grote slaapkamer. Deze kamer heeft twee eenpersoons-boxspringbedden die je tegen elkaar kunt zetten of die je los kunt plaatsen. Vanuit het bed zie je een deel van de tuin en de bergen van het Dreiländereck.

Deze slaapkamer heeft een groot terras èn je hebt hier de open badkamer met bad.

Als je de slaapkamer binnen komt, heb je aan je linkerhand het bed staan. Dit kun je tegen elkaar aan zetten voor een tweepersoonsbed of los schuiven voor twee eenpersoonsbedden. Loop je verder door, dan stap je straks zo het balkon op. We hebben een balkon met typisch Oostenrijkse uitstraling, groot ruim en van hout. Ga je naar rechts, dan loop je langs een kast met een hang- en leggedeelte. Vervolgens stap je zo de fijne badkamer in met toilet, wastafel en groot ligbad.

Kleur

De kleur van deze kamer is een licht houten (laminaat) vloer, een prachtige punt van het dak in hout uitgevoerd, een fris wit bed en witte kasten en een bruine sprei over het bed heen. Nu klinkt bruin als een beetje stomme kleur maar in de kamer staat het erg mooi en wordt de uitstraling er erg rustig door. We hebben lange gordijnen en vitrage om de inkijk te beperken. Behalve de grote openslaande deuren naar het terras, zit hier nog een raam en een hoog kleiner raam in de badkamer zelf. Je kunt in deze kamer geen extra bed plaatsen, een babybedje (formaat reisbedje) lukt wel. 

Kussens

Je hebt keuze uit drie formaten kussens, een zachte van 50 x 60, een dun kussen van 50 x 60 of een dik kussen van 70 x 90. De sprei is van katoen en de dekbedden zijn van een middelwarm, onderhoudsvriendelijk dekbed van een mix van katoen en polyester gevuld met zachte gatenvezels van gerecyclede materialen.De zachte, lichte vezels behouden hun volume en isolerende vermogen, zodat je lichaam kan ademen en de hele nacht een gelijkmatige temperatuur houdt. Verder is er nog een extra dekbed voor de koude winters of de koelere nazomeravonden. 

Beddengoed 

De dekbedden zijn 1.40 x 2.00 en iedereen heeft een eigen dekbed. De bedden zijn 90 x 200 en staan op pootjes van 10 cm hoog. Het zijn (eenvoudige) boxspringbedden. 

Beddengoed van satijngeweven lyocell/katoen is erg zacht en biedt een aangenaam slaapcomfort. Door de uitgesproken glans ziet het er prachtig uit op je bed. De mengeling van lyocell/katoen absorbeert en transporteert vocht, zodat het bed de hele nacht een aangename temperatuur heeft.

Alle katoen is afkomstig van duurzamer bronnen. De katoen is gerecycled of verbouwd met minder water, kunstmest en bestrijdingsmiddelen, waardoor de katoenboeren tevens hogere winstmarges krijgen.
Lyocell is een cellulosevezel gemaakt van hout. Hout is een vernieuwbaar materiaal, en heeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen minder water, bestrijdingsmiddelen of kunstmest nodig om te groeien.
Lyocell wordt gefabriceerd in een gesloten proces. 

Badkamer

Het bad is 1780 x 780 x 580 mm. Voorzien van een thermostaatkraan, handdouche, diverse lekkere handdoeken en een aparte wastafel. Hier vind je ook het spoelrandloze toilet.

Translate »