!-- Plaats je scripts hier -->

Woonkamer

De woonkamer is bij ons heel erg rustig. We hebben een zacht grijze bank die geschikt is voor vier personen, als je elkaar goed kent. Achter de bank is de muur zachtgroen. Verder staat er een heerlijke hangstoel. Tot 120 kg kun je plaatsnemen in de hangstoel, twee kinderen kunnen er wel tegelijkertijd in, twee volwassenen wordt waarschijnlijk ietwat te zwaar. Er staan drie losse, makkelijk te verplaatsen houten tafeltjes. Twee naast de bank en eentje naast de hangstoel.

Er is een niet al te grote smart tv. Neem je gegevens van je eigen Netflix of ander online kanaal mee, dan kun je je favoriete series blijven kijken 🙂

In de woonkamer staat ook een gezellig houtkacheltje. Het kacheltje is van Haas + Sohn en heet Kufstein, hoe toepasselijk in Oostenrijk. Het hout wordt opgeslagen in het houthok naast het huis. Ben je met een groep van zeven personen, dan kun je altijd nog een paar stoelen van de eettafel erbij pakken als je graag met z’n allen naar de tv of naar het kacheltje wil kijken. De hangplanten zijn niet echt, de overige planten in de woonkamer zijn echt.

Slaapbank

Komt er toevallig nòg iemand langs die wil blijven logeren? Dan is de bank heel makkelijk uit te vouwen tot een slaapbank voor één à twee personen. Wij rekenen het niet mee als slaapplek maar in geval van nood is het dus wel mogelijk.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis met een rustige woonkamer die volgens het Feng Shui principe is ingericht? Dan ben je van harte welkom in ons vakantiehuis in Karinthië, nabij Villach en Klagenfurt en de Italiaanse en Sloveense grens.

Tip

Omdat Karinthië en ons huis vrij zuidelijk liggen, wordt het lekker warm in dit gebied. In mei zijn er al weken dat het 25 graden of meer is. ’s Nachts koelt het dan wel af. Een tip om het huis koel te houden in de zomer is om op tijd de rolluiken dicht te doen. Hierdoor houd je het huis koel. Het huis heeft dikke muren en is goed geïsoleerd, als de warmte er eenmaal in zit krijg je die niet meer zo makkelijk er uit. In de winter kun je het houtkacheltje stoken voor de gezelligheid. De vloerverwarming houdt de ruimte warm maar met het kacheltje kun je de warmte behaaglijk maken.

Translate »