!-- Plaats je scripts hier -->

Kerstmis in Seltschach/ Villach

Kerstmis, even een sfeerbeeld schetsen; een dik pak sneeuw voor de deur, een gezellig houtkacheltje, een gloednieuw vakantiehuis waar je je eigen tradities kunt gaan creëren. Een mooie sauna waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag skiën in de omgeving of bij Nassfeld. En dat alles in een supergezellig vakantiestraatje met nog acht andere vakantiehuizen. Zie je het al voor je?

Ons huis is sinds vandaag, 22 oktober, weer vrijgekomen voor de kerstperiode wegens familiaire omstandigheden van de klant. Daarom heb je nu de kans om dit heerlijke huis te huren tijdens de kerstdagen. Ik vind het huis geschikt voor vier tot vijf personen in de winterperiode.  Dan heeft iedereen lekker de ruimte. Kun je je kerstdiner zelf klaarmaken in de keuken die voorzien is van een ruime koelkast, een inductie kookplaat en een normale oven. Of je bestelt bij één van de lokale restaurants. ’s Avonds een heerlijk glas wijn op de bank met het houtkacheltje aan of nog even in de barrelsauna en sneeuwengeltjes maken in de sneeuw na de saunagang. In overleg versier ik het huis in kerstsfeer, maar als je daar geen behoefte aan hebt is dat ook prima.

Skiën

Overdag kun je lopend naar het skigebied, de lift is op 5 minuten lopen. Of je pakt wel de auto en rijdt naar een van de skigebieden in Karinthië, Italië of Slovenië. De prijzen zijn in het algemeen in Karinthië een stuk schappelijker dan in Tirol. Het huis ligt twee uur rijden vanaf Salzburg en tot de laatste drie kilometer rij je alleen maar over snelweg.

Huurprijs kerstmis 2021

Even praktisch, het huis kun je een week huren. De huurprijs van zaterdag 25 december tot en met 1 januari is € 1190,- exclusief bed- en linnengoed (dat is afhankelijk van het aantal gasten), energieverbruik, schoonmaak, borg en toeristenbelasting. Het bedrag is inclusief stookhout, wifi en een onbetaalbaar uitzicht rondom het huis en inclusief gebruik van de sauna. Wil je op vrijdag 24 december er al in omdat dan de kinderen al vakantie hebben, dan kan dat tegen meerprijs en dat geldt ook voor langer verblijf tot uiterlijk 2 januari. 3 Januari is het huis alweer verhuurd.

Hoe te regelen?

Heb je interesse? Mail mij dan via info@karinthievakantievilla.nl en wie weet vier jij dan kerstmis in het huis Seltschach 193! Het staat nu nog geblokt in de agenda en wellicht is dat voor jou.

 

 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »