!-- Plaats je scripts hier -->

Hoe was je vakantie?

Het is grappig om te merken hoeveel mensen weten dat we een huis in Oostenrijk hebben. Zo leuk als je terugkomt van vakantie, dat iedereen vraagt; hoe gaat het met het huis?

Het huis is af

Omdat we nog lang niet iedereen gesproken hebben, het gaat goed met het huis. Je eigen huis is nooit klaar natuurlijk, er is altijd wel een klusje te doen maar de grote dingen zijn af. We hebben nu een heerlijk stuk gras aan de voorkant van het huis, daar staat een superfijne bank met tafel op. ’s Morgens was het echt heerlijk wakker worden met een flinke kop thee en ontbijt met uitzicht over de Dobratsch en het geluid van vogels, de haan verderop en een hond vaag ergens in het dal. Dan zag ik (de rest lag dan nog vaak te slapen) de zon opkomen op het gebergte, voelde de temperatuur stijgen en zat heerlijk met m’n voeten op het zachte gras, lekker wakker te worden. Wel effe iets anders dan ’s morgens wakker worden met het gebrom van de grote stad op de achtergrond en de vliegtuigen die vanaf 7.00 uur stijgen bij Rotterdam Airport.

De schuur is fantastisch

Onder de carport kan Jochem zich uitstekend vermaken. Er is nog een stukje bouwplaats en daar liggen dan oude planken die ze niet meer gebruiken. Hij kan daar heerlijk mee timmeren en knutselen en heeft een complete schommelstoel in elkaar gezet. Ook staat er nu een klein stoeltje voor een knuffelbeest naast de ingang van het huis. Naast de carport staat de grote schuur. Die hebben we deze vakantie nog gebeitst. Zo heerlijk een extra opslag bij het huis. Aan de tuinkant komt er straks een goede houtvoorraad voor de kachel binnen. In de grote schuur hebben we allerlei gereedschap staan en de extra stoelen bij de buitentafel op het terras. Maar ook speelgoed, de verschillende schommels en schepnetjes voor het visjes vangen in de meren. Aan de carportkant hebben we nog een extra hok waar straks de skispullen en snowboarden in kunnen. We zijn nog op zoek naar een apparaat waar je je schoenen mee kunt verwarmen en laten drogen maar die hebben we nog niet gevonden. Deze vakantie hebben we de schuur van binnen- en van buiten gebeitst. Dat was dan nog zo’n eigen-huis-klusje.

Terras met uitzicht, welke kies je? Het zonneterras of het terras aan de tuin

Dan is het terras ook helemaal klaar. Je hebt hier het prachtige uitzicht over het Dreiländereck met de wat ‘zachtere’ en groene bergen. De Dobratsch is echt heel stoer, steil en hoog en de andere kant is wat meer afgerond en heel groen. Ook kijk je hier op de enorm grote tuin, die we nog verder gaan inrichten. Er ligt gras, er komt een grote strook groen waar we heel veel bloemen gaan zaaien (iedereen die zaadjes over heeft, ze zijn van harte welkom!!) en daar staat ook de trampoline. Onze kinderen hadden het te druk met spelen om erop te springen dus dat komt vast een latere keer. In het najaar gaan we hier fruitbomen planten en vlinderstruiken. Meteen een goede reden om nog een keer naar Oostenrijk af te reizen.

Klaar om gasten te ontvangen!

Binnen was het al helemaal af, op een paar kleine dingen na. Wij zijn er klaar voor om alle verdere gasten te ontvangen. De eerste gasten waren razend enthousiast, we kregen regelmatig een berichtje hoe het allemaal ging. De eerste drie weken van de zomervakantie was het huis verhuurd. Aan bekende mensen maar ook aan onbekende gasten. Ook in september hebben we nog een boeking binnen gekregen, van een collega van Frank. De maanden erna hebben we ook nog plek, alleen de week van kerstmis is het huis al verhuurd. Zoek jij nog een fijn vakantiehuis waar je heerlijk uitzicht hebt, waar je veel dingen in de omgeving kunt doen en dat je helemaal voor jezelf hebt (corona Proof met je eigen gezelschap) en een huis dat plek heeft voor maximaal zeven personen? Neem dan contact op om te kijken of de gewenste datum nog beschikbaar is en om een prijsopgave te ontvangen. info@karinthievakantievilla.nl


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »