!-- Plaats je scripts hier -->

De eerste blik

De eerste blik op je nieuwe, eigen, in opbouw huis is goud waard. Na maanden het moeten doen met foto’s via het fotovolgsysteem, konden we afgelopen zomervakantie eindelijk de eerste stappen in ons eigen huis zetten. Heel bijzonder was dat! Eindelijk kun je zien wat de ruimte echt doet, hoe het huis voelt. Wat we natuurlijk ook nog niet konden zien bij het kopen; hoe het uitzicht van de eerste verdieping en de zolder er uit ziet. Wat zie je allemaal en hoe ziet die ene berg aan de overkant eruit vanuit de slaapkamers? Ook best wel gek om met je auto het bouwterrein op te rijden en overal ongenegeerd rond te kijken. We hebben veel foto’s gemaakt, ook van de andere huizen om die foto’s te delen met de andere eigenaren.

Tuin

Na het genieten van het uitzicht, het voelen van het huis, konden we ook de tuin bekijken. Nu nog één enorme bouwplaats en een grote berg steen, straks een mooie tuin. Ik weet nog niet precies hoe dat zich gaat transformeren maar de tuin is wel groter dan van ons huis hier. Leuk om die stappen letterlijk te zetten, “tot hier komt de tuin mamma!”

Voorman

Eindelijk hebben we de voorman/bouwopzichter ontmoet. Degene die het hele bouwproces in de gaten houdt en alle beslissingen neemt. We hebben de mannen aan het werk gezien. Door de corona werken ze in ploegen. Dus een ploeg voor het plaatsen van het dak, dan is er nog één iemand ergens anders aan het werk en dat is het dan. Ze werken allemaal op afstand en veilig van elkaar.

Wijzigingen check v

Het nalopen van alle wijzigingen, een belangrijk onderdeel van ons bezoek. We maken er een inloop badkamer in met een muur die verder doorloopt in de slaapkamer waardoor je makkelijk de badkamer instapt. Die muur staat er, check. Dat soort dingen in de constructie die wel heel fijn zijn als het goed is uitgevoerd. Verder hebben we ons nog verbaasd over de zwarte rand aan de onderzijde van het huis maar dat is voor de waterafdichting van het optrekkende water. Toch fijn als je bovenop een berg zit, dat dat ook goed geregeld is.

Fijne buren

We zijn er elke dag, twee weken lang, gaan kijken. Op het moment dat wij er waren, waren ze precies niet met ons huis bezig. Tot de kinderen het helemaal zat waren en overal op de bouwplaats aan het spelen waren. Op dit moment (eerste week september) zijn er andere buren. De buren houden ons weer op de hoogte van alle wijzigingen. Zoals de dakpannen die erop liggen en de start van het aanleggen van de elektriciteit.

Te huur

Het huis is te huur vanaf eind januari 2021, dan hebben we het helemaal ingericht en zijn we klaar om gasten te ontvangen. Tot maximaal zeven personen; gloednieuw huis in Oostenrijkse stijl met een fijne woonkamer met houtkachel en vloerverwarming, praktische en goed ingerichte keuken, twee slaapkamers op de eerste verdieping met twee badkamers, een slaapzolder met drie slaapplaatsen, een ruime tuin en een terras, carport en natuurlijk het mooiste uitzicht op het drielandenpunt en prachtige bergen in het mooie Karinthië. Kom je ook hier vakantie vieren? Je kunt nu al boeken! info@karinthievakantievilla.nl

De eerste boeking is al binnen in de periode van 21 tot en met 28 februari 2021. Je kunt nog terecht voor de meivakantie en de zomervakantie. Het huis is alleen voor jullie eigen gezelschap en je deelt het niet met anderen. Uiteraard wordt het huis na elk bezoek grondig schoongemaakt. In deze corona tijden is het een veilig huis om te boeken. 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »