!-- Plaats je scripts hier -->

Deze zomer hebben we eindelijk Nassfeld ontdekt. Een groot gebied met heel veel verschillende activiteiten op een uurtje rijden vanaf Seltschach. Je kunt er rodelen, wandelen, boogschieten en schommelen. Ik heb op social media schommels gezien die boven de afgrond leken te schommelen, superspannend. Deze schommel staat gewoon erg veilig op een bergplateau vlak naast een restaurant. Maar de schommel maakt wel spectaculaire bewegingen en je zit er best lang in.

Je komt er op diverse manieren. Je kunt beneden een ticket kopen voor de gondel naar boven en dan uitstappen bij een van de tussenstations. Je kunt ook naar boven rijden met heel veel haarspeldbochten. Er zijn daar maar heel weinig parkeerplaatsen naast het restaurant. We hebben nog gekeken of er ook een wandelroute naar boven is, maar die hebben we nog niet kunnen ontdekken.

Je kunt kiezen uit drie niveaus, licht dan schommel je alleen, middel dan schommel je tot halverwege of high en dan ga je gewoon heftig over de kop. De prijs is € 9,00 voor een volwassene en € 7,50 voor kinderen van tenminste 10 jaar en tenminste 1,40 lang.

Voor de kleinere kinderen, wij hebben ook een schommel. Gewoon aan haken in de carport. Kun je schommelen met uitzicht op de bergen 🙂 Na 26 augustus is het huis weer te huur.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »