!-- Plaats je scripts hier -->

De rust van het gebied, zalig

Het is zooo heerlijk hier! De rust, de dynamiek; de combinatie hiervan. Op een paar meter afstand sta je straks bij de skilift. Best wel uniek in Oostenrijk. Je loopt het huis uit, steekt de straat over en staat dan op de volle parking. Als gast van onze huizen heb je nergens last van, want jouw auto staat onder de carport naast het huis.

Heerlijke dagen in Oostenrijk

We hebben afgelopen januari, tijdens de lerarenstaking maar oorspronkelijk de studiedagen, een paar heerlijke dagen doorgebracht in Oostenrijk. Het voelt echt als thuiskomen op de één of andere manier. De frisse lucht, de bergen, de vriendelijke mensen. En dat straks in ons eigen huis, hoe ontzettend gaaf/tof/leuk is dat. Het huis dat we met veel aandacht, zorg en liefde gaan inrichten. De kinderen en Frank hebben deze dagen geskied terwijl ik bezig was om mijn jaarplan te schrijven voor mijn andere bedrijf. Toen zij terug waren van het skiën, lunchten we gezamenlijk. Daarna stapten we in de auto en zaten met een kwartiertje in Villach. Daar is een megagroot winkelcentrum met o.a. een XXLutz. Een bij ons onbekende winkel maar ze hebben 30.000 medewerkers en zijn het grootste bedrijf na Ikea in Europa. We hebben ruim twee uur zitten tekenen aan een keuken tot die ons beviel. Het grote voordeel dat we al in twee huizen gezeten hadden, dat we wisten waar we op moesten letten. Wij vinden het belangrijk dat je voldoende opbergruimte hebt voor je boodschappen. Nu flikkeren we alles op de aanrecht, kan hoor maar het ziet er niet echt lekker opgeruimd uit. Daarom hebben wij besloten om extra bergruimte in de keuken te creëren. Daar kun je gewoon lekker je boodschappen kwijt. Altijd makkelijk, het huis is geschikt voor zeven personen, dan heb je echt wel wat inkopen.

Wandelen

Verder heb ik heerlijk gewandeld in de omgeving. Het dorp Seltschach is vrij klein en erg rustig. Maar de mensen groeten je vriendelijk als je voorbij loopt. Na de wandeling eindigde ik steevast op ons plekkie. Zo bijzonder, nu is het een weiland met grote hopen aarde en een weg en wat asfalt verderop. Straks staat daar ons huis. Een huis waar wij thuiskomen en gasten kunnen en mogen ontvangen. Een plek waar Frank en ik -afwisselend- één keer per kwartaal naar toe willen. Om bij te tanken, het huis na te lopen op gebreken, beschadigingen en te repareren, te genieten van de omgeving en te netwerken met de mensen uit de buurt. Zodat we eventueel kortingen kunnen regelen bij de verhuur, de leukste plekken weten en de gezelligste restaurantjes.

Beschikbaar vanaf..

Vanaf winter 2020/2021 is het huis beschikbaar voor de verhuur. Ik ben zooo benieuwd naar het eindresultaat. Kom jij dan ook genieten? Je kunt nu al reserveren vanaf 3 januari 2021, een mailtje naar verhuur@karinthievakantievilla.nl en ik controleer de beschikbaarheid voor je. 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »