!-- Plaats je scripts hier -->

Tot mijn grote verbazing is de kerstvakantie nog niet geboekt. Ik ben al wel bezig met aanvragen voor zomer 2023, net een hele korte termijnboeking namelijk 11 september geregeld maar de populaire dagen met de kerst zijn nog vrij!

Afgelopen jaar zaten wij met oud en nieuw in Seltschach en het was zo leuk. Een heel dik pak sneeuw, bijna alle Nederlandse eigenaren want we zaten weer in een lockdown en of je dan in je Nederlandse huis of in je Oostenrijkse huis zat, dat maakte dan niet zo veel meer uit. Maar we zaten in een sprookje in het landschap onder een heel dik pak sneeuw.

Wat kun je boeken? De eerste week van de kerstvakantie in een heerlijk huis met een houtkachel, sauna, lift op loopafstand, winkels op drie minuten met de auto, een bad en vloerverwarming. Geschikt voor maximaal zeven personen maar in de winter zou ik vier tot vijf personen aanraden en niet meer.

Ga jij skiën in Oostenrijk en ben je op zoek naar een betaalbaar huis met een fijn, kleinschalig skigebied naast de deur en een groot skigebied op een kwartier rijden? Dan ben je van harte welkom in ons huis Seltschach 193.

kaartje skigebied

Uitzicht boven


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »