!-- Plaats je scripts hier -->

We zijn er geweest en het was fantastisch!

Voorzien van een map vol met testen, online registraties, brief van de notaris, kopie van het koopcontract en alles wat ik verder maar bedenken kon, zijn we de reis gestart. Met voor vijf dagen eten in de auto in verband met de quarantaine en alle mogelijke klusspullen. Eindelijk, ongeveer in de meest zware beperking die er tot nu toe is geweest, reizen wij af naar Karinthië om de sleutel overgedragen te krijgen. Een bijzonder moment. Voor de tweede keer gaan we ons huis zien en eindelijk inrichten. De technische oplevering heeft een bedrijf voor ons gedaan maar de sleutel ontvangen we toch echt liever zelf.

We hebben vijf dagen knetterhard gewerkt tijdens de quarantaine. Dat gaf wel heel veel rust, we konden toch nergens heen. Frank heeft daarom een hele middag aan een Boodt design lamp kunnen werken. Nu hangt hij dan ook helemaal goed. De kinderen kunnen binnen vijf minuten een bed in elkaar zetten en klaarmaken. De slaapkamers zijn ingericht. De keuken is ingericht en alles staat op de juiste plek. De woonkamer is ver af, het eetgedeelte is helemaal af. 

Na de vijf dagen quarantaine zijn we ons gaan laten testen, negatief en daarna hebben we nog accessoires gekocht bij de XXXLutz, de Bauhaus voor diverse onderdelen en nog een rondje shoppen bij Ikea omdat ze bepaalde items niet geleverd hadden. 

We hebben het erg naar ons zin gehad. Er waren nog meer bewoners van nummer 8 en 7 en dat was reuze gezellig. Onderling materialen uitlenen, tips geven waar je je kunt laten testen, een borreltje drinken op de oplevering van het huis en natuurlijk overal binnenkijken hoe andere mensen het ingericht hebben. En dat is zo leuk. De huizen zijn vrijwel hetzelfde maar iedereen heeft het anders ingericht. Van heel klassiek tot heel strak. Ik zal nog eens navragen wat de websites van de andere huizen zijn voor als je smaak net iets anders is dan de inrichting van ons huis. 

Op zaterdagmiddag 27 februari konden wij de werkweek met grote voldoening afsluiten en op zondag in recordtijd in de meest gunstige omstandigheden naar Nederland terugrijden. 

Nu gaan we voor begin mei (de eerste optie) nog een keer naar Oostenrijk terug om de kasten af te maken. Maar het liefst zouden we nu direct weer in de auto stappen om terug te gaan naar die heerlijke plek in Karinthië Oostenrijk! 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »