!-- Plaats je scripts hier -->

Tijdens de wintersportvakantie januari 2019 droomde Frank, ‘het lijkt me zo leuk om in Oostenrijk een huis te hebben’. We hadden op dat moment een hotel met een eigen keuken, woonkamer en twee slaapkamers. Het was echt wel fijn om na het skiën zelf te kunnen koken. We hadden dat vroeger ooit wel gedaan in de veel te krappe appartementen in Frankrijk.

De zoektocht was begonnen. We zijn het internet gaan afstruinen en zagen hele mooie huizen op hele mooie plekken, die nog heel erg mooi verbouwd moesten worden. Nu is Frank best wel handig maar de afstand was toch wel een dingetje. Tijdens de second home beurs in Utrecht kwamen we KWO tegen. Hun manier van werken spreekt ons erg aan en zit dicht bij ons eigen waarden. We werken graag lokaal met lokale mensen om daar de economie te stimuleren en om geen scheve gezichten te krijgen. Het principe van een resort op een tropisch eiland waar je alleen met een begeleide reis van af mag, dat is niet zo aan ons besteed. Hier is de man die het barretje runt naast de lift, degene die de sleutels beheert. En zijn nichtje doet de schoonmaak. De lokale bouwonderneming bouwt. En de man van de bank ken je persoonlijk. Zeker in de coronatijd hebben we een band opgebouwd. Hij stuurt ons zelfs zijn uitzicht vanuit zijn huis. Zo leuk!

In het dagelijkse leven is Frank gespecialiseerd in projectbeheersing. Hij zorgt ervoor dat projecten (bijvoorbeeld de oplevering van een nieuw gebouwde melkfabriek maar ook grotere wijzigingen binnen een organisatie) binnen tijd en afgesproken budget klaar zijn.

We hebben twee kinderen, de oudste is geboren in december 2008 en de jongste januari 2011. Verder hebben we een echte eigenwijze teckel, Lotje, een kaninchen ruwhaar teckeltje. Zelf wonen we in Rotterdam, in een gewoon rijtjeshuis. We wonen hier al sinds 1999. Net na ons trouwen hebben we het huis gekocht, zelf opgeknapt en wonen er al sinds 2000 met veel plezier.

Behalve klussen houdt Frank van zwemmen in open water, snowboarden, rijden in snelle auto’s. Zijn favoriete Netflix series zijn dan ook de serie over de Formulie 1 en het opknappen van oude auto’s. En nu natuurlijk alle series over huizen. Hij zit in het bestuur van scoutinggroep Hillegersberg maar is geen actief leiding meer. Zijn roots liggen in Zeeuws-Vlaanderen.

Op de foto zie je Frank op de plek van ons huis, toen er nog helemaal niets was; alleen de paaltjes.

Categorieën: Teams

Translate »