!-- Plaats je scripts hier -->

Mirjam, eigenaar van deze villa in Seltschach Oostenrijk. Al meer dan 30 jaar samen met Frank, getrouwd in 1999. In 2008 is Nienke geboren en werden we een gezin, dat nu compleet is met Jochem, geboren in 2011. We wonen in een gewoon rijtjeshuis in Rotterdam en hebben het daar uitstekend naar onze zin. Behalve de kinderen woont er ook een kleine teckel bij ons, Lotje.

Mirjam is weddingplanner en houdt van organiseren. Naast haar eigen bedrijf als weddingplanner is zij actief in de buurt, bij een organisatie voor zzp’ers in Rotterdam en bij een lokaal geldsysteem.

Ook de ouderraad van school kan rekenen op haar actieve bijdrage en als er tijd over is, dan is ze bezig met het verhuren van een huis in de Bergse Plas. Dit huis is inmiddels verkocht maar daar is wel enige ervaring opgedaan. Daarnaast is ze vooral bezig om zich te specialiseren in social media om alles aan de buitenwereld zichtbaar te maken. In een opwelling hebben we dit bouwproject gekocht. Daarna hebben we heel goed nagedacht over de praktische inrichting. Het moet overal kloppen en je moet er prettig kunnen verblijven. Of dat ook zo uitkomt, dat weten we over een paar maanden als het huis klaar is.

Wat staat er zoal op onze bucketlist/droomdoelen?

  • als dit project loopt en goed verhuurd wordt, dan zouden we nog graag een paar huizen erbij willen hebben.
  • het uiteindelijke doel van dit huis is om er over 20 jaar zelf in te wonen en dan nog een paar huizen in ons beheer te hebben.
  • we willen graag met de kinderen gaan fietsen in deze omgeving, Jochem kijkt nu al uit naar het mountaine biken (ik zelf wat minder).
  • zelf zou ik graag van mijn angst voor skiën af komen zodat ik zonder enig probleem de bergen af zoef.
  • met Nienke wil ik graag naar New York op het moment dat ze klaar is met de middelbare school.
  • met Jochem wil ik graag naar een andere bestemming op het moment dat hij klaar is met de middelbare school.
  • elk kwartaal naar het huis toe.

Je kunt Mirjam bereiken via whatsapp, door te bellen, een mailtje te sturen of te kijken op alle social media kanalen en een DM te sturen.

FacebookInstagram/ Pinterest

Translate »