Restaurants in de omgeving

Heb je geen zin om te koken? Dan zijn er op rij afstand diverse restaurants te vinden. In het dorp Seltschach zit Wallner Wirt met heerlijke burgers en moderne keuken maar ook de schnitzel ontbreekt niet. Wel even van tevoren reserveren, het zit er altijd vol. En natuurlijk Italië om de hoek! Zeker in de zomermaanden aan te raden om te genieten van La Dolce Vita!

Skiën

Skiën kun je op loopafstand van het huis. De Bergbahnen Dreiländereck kun je lopend bereiken. Daarvandaan ben je in 10 minuten met de kabelbaan boven op het Dreiländereck. Een klein skigebied. In de winter kun je ook touren, met de ski’s omhoog lopen en vervolgens naar beneden skiën. Ski-verhuur zit op een paar minuten van het huis. Lees ook de blog op deze site over alle skigebieden in de omgeving van het huis.

Boogschieten

In de zomer heb je de zomer Kärnten Card, hier vind je heel veel leuke activiteiten op om te gaan doen. Wij zijn gaan boogschieten. Iets dat we allemaal al een keer eerder gedaan hadden. Heel erg leuk om dat met het gezin samen te doen. We kregen eerst tekst en uitleg over de boog en hoe je moet schieten. Daarna zijn we het bos ingestuurd. Daar staan allerlei dieren en probeer die maar te raken. Je kunt de punten bijhouden maar wij gingen vooral voor de lol. De kinderen bleken ook al goed te kunnen boogschieten en we hebben een heel leuke en gezellige middag gehad. Je kunt er ook nog iets drinken na afloop en je een echte Robin Hood voelen.

Translate »